Απόψεις

Η "πολιτισμένη" Ευρώπη νομιμοποιεί τους παιδόφιλους

Ένα κόμμα με βασικούς στόχους τη νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών και άνω και τη νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση επίσημα αναγνωρίζεται από τους "δίκαιους" της Ευρώπης.

Της Φωτεινής Μαυροματάκη

Το τοπικό Δικαστήριο της Χάγης νομιμοποίησε το κόμμα των παιδόφιλων στην Ολλανδία. Μετά την απόφαση, η οποία βασιζόμενη στην ελευθερία της έκφρασης, του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, δεν απαγόρευσε την ίδρυσή του, η ολλανδική κυβέρνηση αναγνώρισε και επίσημα το νεοϊδρυθέν "Κόμμα των Παιδόφιλων".

Σε ποια ελευθερία έκφρασης αναφέρεται το Δικαστήριο της Χάγης; Για ποια ελευθερία του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι μιλούν οι "κύριοι" δικαστές της Χάγης; Τα παιδιά αυτά ρωτήθηκαν; Τα ρώτησε κάποιος αν θέλουν να βιαστούν και απάντησαν ναι; Οι βιαστές όμως δε ρωτούν τα θύματά τους. Γιατί περί βιασμού πρόκειται.

Πρόκειται για τους "δίκαιους" της "πολιτισμένης" Ευρώπης που όλα τα κάνουν σωστά. Για τους "ευαίσθητους" Ευρωπαίους που θέλουν να βοηθήσουν την Ελλάδα και την κάθε Ελλάδα που τους χρωστά. Αυτοί οι "δίκαιοι" είναι συνεργοί και ηθικοί αυτουργοί σε αυτό το βιασμό. Τα παιδιά στην Ολλανδία θα βιάζονται με το γράμμα του νόμου. Άνθρωποι διεστραμμένοι και επικίνδυνοι θα κυκλοφορούν ελεύθεροι και θα εκπροσωπούνται πλέον πολιτικά στην ολλανδική κυβέρνηση και στη βασιλευόμενη κοινοβουλευτική δημοκρατία της. Σε μια Ολλανδία που θέλει να λέγεται "δημοκρατική", "φιλελεύθερη" και "προχωρημένη".

Συμπέρασμα: Αυτό δεν είναι δημοκρατία. Αυτό είναι παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην πιο εξευτελιστική μορφή της. Δεν το χωράει κανένας υγιής ανθρώπινος νους. Είναι πέρα από κάθε λογική. Ενάντια στην καλή ψυχική υγεία. Το Δικαστήριο της Χάγης με τις αποφάσεις του βιάζει όχι μόνο παιδικές ψυχές. Βιάζει τον πολιτισμό, την παιδεία και κάθε υγιή άνθρωπο που ζει σε αυτό τον πλανήτη και θέλει να ονομάζεται άνθρωπος. Και είμαστε και εμείς θύματα. Γιατί το επιτρέπουμε να συμβαίνει. Αν δε χτυπήσεις το κακό από τη ρίζα, αυτό πολλαπλασιάζεται. Αν το αφήσεις να γεννηθεί, αυτό θα εξαπλωθεί.

Ερωτήσεις: Μετά από τέτοιου είδους αποφάσεις τι ακριβώς περιμένουμε από την Ευρώπη; Μετά από τέτοιου είδους αποφάσεις θέλουμε να περιμένουμε πράγματα από την Ευρώπη; Από αυτή την Ευρώπη εξαρτάται το οικονομικό μέλλον της Ελλάδας; Σε αυτή την Ευρώπη πρέπει να λογοδοτούμε; Αυτή είναι Ευρώπη που ονειρευόμαστε; Σε αυτή την Ευρώπη θέλουμε να ζούμε; Σε αυτή την Ευρωπαϊκή Ένωση παλεύουμε τόσο καιρό να παραμείνουμε; Στην Ευρώπη που βιάζει αθώες παιδικές ψυχές;

Απάντηση (προσωπική): Όχι. Αυτή η Ευρώπη ξεπερνάει τα όρια. Ντρέπομαι για αυτή την Ευρώπη. Γιατί αυτή η Ευρώπη είναι άρρωστη. Αυτή η Ευρώπη τροφοδοτεί κτηνώδη ένστικτα του κάθε αρρωστημένου και ανώμαλου μυαλού και εξευτελίζει την ανθρώπινη φύση.

Σχόλια