default-image

Καταιγίδα παροχών και φοροελαφρύνσεων

Απόψεις
Καταιγίδα παροχών και φοροελαφρύνσεων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι έπιασε αυτές τις μέρες το ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ.; Παροχές ο μεν, καταγγελίες και παροχές η δε. Ξανά καινούργιες παροχές από το ΣΥΡΙΖΑ. Ξανά καταγγελίες από τη Ν. Δ. και κυρίως φοροελαφρύνσεις.

Του Αντώνη Ν. Βγόντζα

Σαν να μην πάμε καλά. Μου θυμίζει κάποιους πιστούς που νηστεύουν όλη τη Μεγαλοεβδομάδα και το ρίχνουν στην κραιπάλη από το Σάββατο το βράδυ. Καμιά φορά και μετά από τη Μεγάλη Παρασκευή, μετά από τον Επιτάφιο. Ειλικρινά δεν ξέρω πώς ελαφρύνουν όλοι αυτοί την ψυχή τους από μία τέτοια συμπεριφορά.

Αυτά για τους πιστούς και άπιστους. Στην οικονομία είναι περίπου τα ίδια ή και χειρότερα. Οι σπειροειδείς κύκλοι της οικονομίας περνάνε γρήγορα από την ύφεση στην ακμή. Με μεγάλες ταχύτητες. Και συνήθως την πληρώνουν οι πιο αδύναμοι.  

Να 'ρθούμε στα θλιβερά γεγονότα των ημερών. Από τον ΕΝΦΙΑ μέχρι τη φορολογία εισοδήματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ αφήνει το ένα στέλεχός του μετά το άλλο να υπόσχονται τα πάντα. Και όταν τους επισημαίνουν οι αντίπαλοί τους τους ξεχεριάζουν με τις χειρότερες ύβρεις. Από την άλλη, η Νέα Δημοκρατία εξαντλείται σε ένα οιονεί πολιτικό κουτσομπολιό. Σαν να θεωρεί καθήκον της να μας διασκεδάζει με τα προφανή ολισθήματα μεγάλων και μικρών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Και αδιαφορεί στο να μας εξιστορήσει και εκείνη το πραγματικό της πρόγραμμα. Και κυρίως να μας δώσει εγγυήσεις ότι αυτά που λέει σήμερα δεν έχουν την ίδια αξία με τα προγράμματα τύπου Ζάππειο 1 και 2 και όλα τα συναφή.

Ας ξαναγυρίσουμε στην αφετηρία της προεκλογικής περιόδου. Μας ενδιαφέρει η επόμενη μέρα. Η 26η Ιανουαρίου 2015.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News