default-image

"Αχ ρε Λάκη"

Απόψεις
"Αχ ρε Λάκη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περισσότερες δημοσκοπήσεις φαίνεται να ευνοούν το ΣΥΡΙΖΑ. Δεν του δίνουν βέβαια αυτοδυναμία. Αυτό όμως είναι αρκετό για να δημιουργήσει αέρα νίκης σε πολλούς συμπολίτες μας. Αυτό έχει επηρεάσει και τους ανθρώπους που ασχολούνται με τα ΜΜΕ. Ειδικά την τηλεόραση. Γνωρίζω αρκετούς, που έχουν παίξει σε διαφορετικές "αυλές" και επισκέπτονται τη μία μετά την άλλη με εξαιρετική άνεση. Και φυσικά για να αποδείξουν τη σχέση τους με το νέο γείτονα γίνονται βάναυσοι. Χυδαίοι. Και τιποτένιοι προπαγανδιστές.

Του Αντώνη Ν. Βγόντζα

Προχθές το βράδυ ο γνωστός Λάκης Λαζόπουλος στην εκπομπή του «Αλ Τσαντίρι» ξέχασε την ανεξαρτησία του καλλιτέχνη και επιδόθηκε σε ένα φτηνό προπαγανδιστικό λόγο. Φαίνεται πως δεν τον συνέτισε η εμπλοκή του στην άθλια ιστορία του ετέρου γελωτοποιού Παύλου Χαϊκάλη. Ούτε η πλήρης αποδόμηση της ηθικής προσωπικότητάς του με τα καμώματά του.

Προσωπικά με ενόχλησε η επιθετική άμυνα της εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, θυμίζοντάς του πως στα τραγικά χρόνια 2010 και 2011 ο Λάκης έβγαλε στο εξωτερικό πάνω από τρία εκατομμύρια ευρώ για να τα σώσει από την ενδεχόμενη χρεωκοπία του ελληνικού τραπεζικού συστήματος. Θα μπορούσε να τον "χτυπήσει" μέσα από το ίδιο το περιεχόμενο της πιο φρικώδους προπαγάνδας της προχθεσινής εκπομπής του.

Προσωπικά λυπάμαι. Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός. Από τους λίγους. Έχει αληθινό και γνήσιο ταλέντο. Από χαρακτήρα όμως; Άστα. Ο.Φ.Α. Δηλαδή, Όπου Φυσάει ο Άνεμος!  

Στους ασήμαντους των μεγάλων σελίδων της ιστορίας απαντά ο Νίκος Καζαντζάκης: «Η φυγή δεν είναι νίκη, τ' όνειρο είναι τεμπελιά, και μόνο το έργο μπορεί να χορτάσει την ψυχή και να σώσει τον κόσμο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News