default-image

Χυδαιότητες, κωλοτούμπες και εκβιασμοί

Απόψεις
Χυδαιότητες, κωλοτούμπες και εκβιασμοί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτα! Και τα δύο γεγονότα. Από βουλευτές του εθνικού Κοινοβουλίου. Η μία μού είναι περίπου άγνωστη. Σπανίως βλέπω αθλητικές εκπομπές. Και δεν περιμένω από την εκφωνήτρια των αθλητικών ειδήσεων κάτι πιο ουσιαστικό από τη γλαφυρή περιγραφή φάσεων ποδοσφαίρου ή κάποιου άλλου αθλήματος. Δεν είχα πάρει καν είδηση ότι είναι βουλευτής του εθνικού Κοινοβουλίου.

Ο δεύτερος μού ήταν και είναι εξαιρετικά αγαπητός. Καλός και φιλότιμος γιατρός. Και ψυχούλα.

Του Αντώνη Ν. Βγόντζα

Το πρώτο γεγονός. Κατά τη διάρκεια συζητήσεων στη Βουλή η συγκεκριμένη βουλευτής παρήγγειλε φωνακτά σε παριστάμενο υφυπουργό «Να πάει να γαμ... ο υπουργός σου». Έπρεπε να δικαιολογήσει αυτή την "ιερή" αγανάκτησή της. Πρέπει να ξαναβγεί στις επόμενες εκλογές. Και για αυτό δεν της κάνει ο συγκεκριμένος υπουργός Οικονομικών.

Το δεύτερο γεγονός. Ο συγκεκριμένος βουλευτής θέλησε να αποτρέψει βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ. και των Ανεξάρτητων Ελλήνων από το να συμμετάσχουν θετικά στη διαδικασία της εκλογής του νέου προέδρου της Δημοκρατίας. Και με τι τους απείλησε; Όπως εξήγησε με απόλυτη σαφήνεια ο ίδιος σε μικρόφωνο φιλικού ραδιοφώνου, έχει στοιχεία εις βάρος τους. Επιλήψιμα. Τρώνε ή παρακρατούν οι όποιοι βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. και ΔΗΜ.ΑΡ. φόρους που ανήκουν στο κράτος. Έκανε ακόμα ένα βήμα πιο πέρα. Δε θα τα παραδώσει τα στοιχεία αυτά τώρα στον εισαγγελέα και στο ΣΔΟΕ. Τους περιμένει! Και αν δεν είναι φρόνιμοι ή συνετοί τότε θα παραδώσει τα στοιχεία. Με ονόματα.

Το πρώτο γεγονός αποδεικνύει τη χυδαιότητα μιας "κυρίας". Το δεύτερο; Αυτό συνιστά εκβιασμό με τους όρους του κοινού ποινικού νόμου.

Ανεχόμαστε τις κωλοτούμπες. Θα ανεχθούμε, όμως, και πράξεις που απαξιώνουν τον κοινοβουλευτισμό;

Φίλε Γιάννη, αν έχεις στοιχεία δώσ' τα από τώρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News