default-image

Νάσια και Τερέζα: Δύο ηρωίδες ανάμεσά μας

Απόψεις
Νάσια και Τερέζα: Δύο ηρωίδες ανάμεσά μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από την Αναστασία Μπιτζιλέου

Πρώτη φορά αισθάνομαι την ανάγκη να σας προτείνω ένα πρόγραμμα που δεν είναι δικό μας, δεν είναι του καναλιού μας , όμως αξίζει το κόπο να δείτε την  προβολή της εκπομπής ΉΡΩΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ , η οποία θα περιλαμβάνει δυνατές στιγμές από όλους του ήρωες που έχει προβάλλει μέχρι σήμερα.

Εγώ θα σταθώ στις δικές  μας Ηρωίδες. Πρόκειται για δύο κοπέλες με μεγαλείο ψυχής από το Ηράκλειο Κρήτης ,  την Τερέζα Περάκη και την Νάσια Παστού.  Η Τερέζα έκανε την αρχή και η Νάσια ακολούθησε σε αυτό που λέμε έργο ζωής!

Δημιούργησαν την GIVE μέσω facebook , φροντίζουν άπορες οικογένειες (που πραγματικά το έχουν ανάγκη), άνεργους , πολυτέκνους, ηλικιωμένους, παρέχοντας τρόφιμα, ρούχα , φάρμακα, γιατρούς, ψυχολογική υποστήριξη και άλλα πολλά!

Συντηρούν περισσότερες από 150 οικογένειες στο Ηράκλειο και  είναι αξιοσημείωτο πως δε δέχονται ούτε δίνουν οι ίδιες χρήματα!

Και πως τα έχουν καταφέρει ;  Δεν είναι μόνες τους έχουν την  συμπαράσταση των οικογενειών τους (άλλωστε το παράδειγμα του μπαμπά  της Νάσιας είναι χαρακτηριστικό) , των φίλων τους  και  όλων εκείνων που προσφέρουν  τα πράγματα τους , τη προσωπική πείρα τους και τον εθελοντισμό τους….

Είναι πολύ ωραίο να ξέρεις ότι  τα πράγματα σου πιάνουν τόπο και πάνε για καλό σκοπό ! Αυτό ίσως να είναι και το μυστικό της επιτυχίας τους.  

Είχα τη χαρά να γνωρίσω τη Νάσια Παστού από κοντά προσφέροντας τόσο εγώ όσο και οι  φίλοι μου. Μην φανταστείτε κάτι σημαντικό! Ρούχα - παπούτσια  που δεν χρειαζόμαστε αλλά και τρόφιμα που για εμάς είναι αυτονόητα αλλά για άλλους …;

Δεν σας κρύβω, ότι με την ολιγόλεπτη κουβέντα που είχα με την Νάσια Παστού ταρακουνήθηκα για την εποχή της κρίσης, αλλά και της εκμετάλλευσης.. Με δύο λόγια ότι λάμπει δεν είναι χρυσός! Κι αυτό ταιριάζει σε όλους τους τομείς,  ακόμη και στη φτώχεια.

Η Give αριθμεί περισσότερα από 12.000 μέλη και αφού προβλήθηκε το επεισόδιο αφιέρωμα στην ομάδα   ο αριθμός αυξήθηκε κατά χιλιάδες!

Αυτό σημαίνει τελικά ότι η ελπίδα δεν έχει χαθεί ! Τα κορίτσια είναι οι κινητήριος δύναμη! Αλλά κι όλοι εκείνοι που τις υποστηρίζουν  είναι  αξιέπαινοι και μπράβο τους!  Είναι  πολύ ωραίο το συναίσθημα της προσφοράς…  Κι η καλύτερη ανταμοιβή τους, είναι οι ευχές του κόσμου!

Ένα συγκινητικό επεισόδιο αφιέρωμα στην GIVΕ περιμένει όλους εσάς για εκείνους που δεν το είδαν μην το χάσουν!  Σήμερα, Παρασκευή 7-6 στις 22:15 στον ΑΝΤ1

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News