Απόψεις

Ιστορίες καθημερινής τρέλας

Ενθουσιασμός και χαμόγελα της... Crest στην ορκωμοσία του καθηγητή Λαζόπουλου στη θέση του διευθυντή της Καρδιοχειρουργικής του ΠΑΓΝΗ, η οποία επιτέλους μπαίνει σε λειτουργία. Άλαλα τα χείλη των ασεβών από τα... "αντανακλαστικά" της Πολιτείας. Έπειτα από κάτι χρονάκια "ξύπνησε" και αποφάσισε να αξιοποιήσει τις "σκονισμένες" υποδομές που έτσι κι αλλιώς προϋπήρχαν εντός του νοσοκομείου. Η... "αφύπνιση" ήρθε με καθυστέρηση μιας αιωνιότητας και μια ημέρας. STOP.

Της Κατερίνας Σαλαπάτα

Καλά, το ότι το Ηράκλειο είναι μια πόλη με δρόμους... της συμφοράς και οδηγούς που αγνοούν επιδεικτικά κατά πλειοψηφία τον ΚΟΚ, αυτό είναι γεγονός. Η κατάσταση όμως ξεφεύγει όταν βλέπεις αυτοκίνητα να κινούνται αντίθετα σε πεζόδρομο - στην καρδιά του κέντρου- και μάλιστα σε ώρα αιχμής. Μάλλον εκτός από μάτια στην πλάτη πρέπει με κάποιο τρόπο να αποκτήσουμε και αισθητήρες... Ποτέ δεν ξέρεις από πού θα σου 'ρθει. STOP.

Διότι, αν δεν είναι από τρελό Ι.Χ., θα είναι από "βροχή" σοβάδων, οι οποίοι από τα ερειπωμένα κτήρια πέφτουν απευθείας στα κεφάλια ανυποψίαστων περαστικών. Η λεωφόρος Καλοκαιρινού έχει μετατραπεί σε ναρκοπέδιο. Καλή τύχη σας εύχομαι. STOP.

Χρώμα στη μουντή και πιεσμένη καθημερινότητα των υποψηφίων των πανελλαδικών επιχειρεί να δώσει η κυβέρνηση κι εσείς οι κακόβουλοι επιτίθεστε. Δε φτάνει που προσδίδει σασπένς στην όλη υπόθεση, μόνο "τα ακούει" κι από πάνω. STOP.

Στην κεντρική πολιτική σκηνή τώρα. STOP. Ανησυχία για το μέλλον Ελλάδας και Ευρώπης εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας. Αλέξη, κράτα γερά και εμάς αυτό το μαράζι θα μας φάει. STOP.

Μετά την άγρια κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και το πρώην "αφεντικό" της Ιπποκράτους Γιώργο Παπανδρέου, με αφορμή τα χρέη του κόμματος, σύμφωνα με πληροφορίες, δικαστικοί επιμελητές χτύπησαν την πόρτα των γραφείων με την εντολή της κατάσχεσης και της έξωσης. STOP.

Η εντολή μάλιστα είχε δοθεί από τον ιδιοκτήτη του κτηρίου, καθώς το ΠΑΣΟΚ δεν έχει πληρώσει για πολλούς μήνες τα ενοίκια για τη χρήση του χώρου. Άτιμη κοινωνία. Άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις . STOP.

Σχόλια