default-image

Διάλογο θέλουμε, με έντιμους...

Απόψεις
Διάλογο θέλουμε, με έντιμους...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχουμε μπει για τα καλά στην τροχιά που οδηγεί σε συγκρούσεις και ρίξεις. Έχουμε ζεσταθεί. Τα γραφεία Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ ανταλλάσουν απόψεις με υβριστική διάθεση. Ψάχνω να βρω ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που να  μην αναφέρεται στον Γκέμπελς. Το όνομα του άθλιου Ναζί το έχει μετατρέψει σε επιθετικό προσδιορισμό που τον αποδίδει σε αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ, κυρίως στη Ν.Δ. Από την άλλη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. διατυπώνει υπαινιγμούς σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ, ενοχοποιώντας τον περίπου για τα πάντα.

Θα ήταν μεγάλο λάθος η μετωπιαία ρήξη των κοινοβουλευτικών κομμάτων και η κοινωνική αναταραχή. Θα καταλήξει σε βάρος όλων όσοι θα βρεθούν αντιμέτωποι στη ρήξη. Θα την πληρώσουμε μαζί με αυτούς και εμείς.

Τα παράπονά μας για την κυβέρνηση είναι πολλά. Και σε πολλούς τομείς. Κυρίως όμως εντοπίζονται στη μη παραγωγή αληθινού έργου σε διάφορους τομείς. Από την άλλη η αντιπολίτευση επιδίδεται σε παθιασμένες επιθέσεις χωρίς να προτείνει κάτι το δικό της. Αρκετοί από εμάς θα μπορούσαν να πουν πως όλες οι κατά καιρούς αντιπολιτεύσεις έτσι συμπεριφέρθηκαν. Όπως και οι αντίστοιχες κυβερνήσεις. Γιατί λοιπόν να ζητήσουμε κάτι παραπάνω;

Η απάντηση είναι απλή. Γιατί ο κύκλος της κρίσης πρέπει να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν. Τα καλά νέα είναι λίγα. Τα κακά νέα είναι πάρα πολλά. Και δεν αντέχουμε άλλο. Και με βαριές βρισιές και με ενοχοποιητικούς υπαινιγμούς τίποτε δεν πάει μπροστά και καλά. Διάλογο θέλουμε. Ανάμεσα σε έντιμους ανθρώπους.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News