Θεοχάρης Κοντογιάννης

Θεοχάρης Κοντογιάννης: Η υποψηφιότητά μου με τον Γιάννη Στεφανάκη

Απόψεις
Θεοχάρης Κοντογιάννης: Η υποψηφιότητά μου με τον Γιάννη Στεφανάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο συνδυασμός “Λασιθιώτικο Κάλεσμα 2023” με επικεφαλής τον Γιάννη Στεφανάκη ταυτίζεται με το όραμα και την προοπτική που έχω για τον τόπο μου

Γεννήθηκα το 1989 στο Ηράκλειο Κρήτης. Έζησα τα παιδικά μου χρόνια στο Τζερμιάδων, απ’ όπου κατάγομαι, ενώ αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο της περιοχής.

Το 2007 μέσω πανελληνίων εξετάσεων κατατάχτηκα στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. Υπηρέτησα ως μάχιμος από το 2010 μέχρι το 2019 στην Ομάδα Δίας Αγ. Νικολάου και Ηρακλείου προσφέροντας τα μέγιστα για την εξυπηρέτηση και την ασφάλεια του πολίτη. Είμαι παντρεμένος από το 2017 με την Καλλιόπη Πιταροκοίλη, επιχειρηματίας στο Οροπέδιο Λασιθίου. Έχουμε αποκτήσει δύο γιους και μένουμε μόνιμα στο Ψυχρό. Το 2019 συμμετείχα στις αυτοδιοικητικές εκλογές όπου εξελέγην, με επικεφαλής τον νυν Δήμαρχο κ. Γιάννη Στεφανάκη.

Από το 2019 μέχρι και σήμερα, στον Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου, έχω διατελέσει Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας (Ο.ΛΑ.Μ.Δ.Α.Ε.) και εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Πολιτισμού & Αθλητισμού. Είχα την τιμή από τον Απρίλιο του 2022 να έχω ορισθεί Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Καθαριότητας μέχρι και σήμερα ενώ είμαι Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου από τον Νοέμβριο του 2022. Έχω ενεργό ρόλο στα κοινά του τόπου μου καθώς την περίοδο 2013-2015 υπήρξα Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Τζερμιάδων  «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» ενώ από το 2021 μέχρι και σήμερα είμαι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου.

«Νιώθω υπεύθυνος για τον τόπο που επέλεξα να ζουν και να μεγαλώνουν τα παιδιά μου και θα κάνω τα μέγιστα προκειμένου να φτάσει ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου ακόμα πιο ψηλά».

Θεοχάρης Κοντογιάννης

 

Στεφανάκης Γιάννης - Κοντογιάννης Θεοχάρης

Έχοντας λάβει το "βάπτισμα του πυρός" με τη  συμμετοχή μου στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με επικεφαλής τον νυν Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Γιάννη Στεφανάκη,

 Ως:

✅ γέννημα θρέμμα Οροπεδίου Λασιθίου, 

✅ μόνιμος κάτοικος και ενεργός πολίτης του ιερού αυτού τόπου, 

✅ Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Καθημερινότητας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, γνωρίζοντας πλέον καλύτερα τις ανάγκες των δημοτών μας,

 Με:

📌Μεθοδικότητα

📌Αίσθημα ευθύνης

📌Ανιδιοτέλεια

θεωρώντας ότι ο συνδυασμός “Λασιθιώτικο Κάλεσμα 2023” με επικεφαλής τον Γιάννη Στεφανάκη ταυτίζεται με το όραμα και την προοπτική που έχω για τον τόπο μου, δηλώνω εκ νέου την υποψηφιότητα μου ως Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου.

 ~Είμαστε υπεύθυνοι για τον τόπο που θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας~

 ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΔΗΜ. ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

🔹Αντιδήμαρχος Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου

🔹Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου (ΔΗ. Κ. Ε. Ο. Λ.)

🔹Αντιπρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Τζερμιάδων "Αναγέννηση"

***Μπορείς να επιλέξεις... 

 

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News