Κώστας Γενηδούνιας: Να βγει δημόσια ο Γ.Γ. Μεταφορών να απαντήσει αντί να κρύπτεται

Απόψεις
Κώστας Γενηδούνιας: Να βγει δημόσια ο Γ.Γ. Μεταφορών να απαντήσει αντί να κρύπτεται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Τον καλώ να βγει δημόσια σε έναν διάλογο μαζί μας, για να δούμε πως θα δικαιολογήσει πως όταν προειδοποιήσουμε για την ασφάλεια, απλά εκτόξευε απειλές", είπε ο κ. Γενηδούνιας μιλώντας στο 98.4

Ο πρόεδρος των μηχανοδηγών Κώστας Γενηδούνιας, μιλώντας σήμερα Παρασκευή 10 Μαρτίου, στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4, χαρακτήρισε απαράδεκτο φαινόμενο τις επιλεκτικές διαρροές ηχητικών αποσπασμάτων των συνομιλιών μεταξύ των πρωταγωνιστών  στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Όπως είπε, οι διαρροές είναι προφανές ότι γίνονται από την μεριά της παραιτηθείσας αλλά παραμένουσας στη θέση της διοίκησης του ΟΣΕ, την ώρα που δημόσια σιωπά, όπως και ο Γ.Γ. Μεταφορών που δεν έχει παραιτηθεί και παραμένει στο πόστο του, ο άνθρωπος που παραλάμβανε τα εξώδικα των εργαζομένων για τα θέματα ασφάλειας επί δύο χρόνια και όμως δεν έχει βγει δημόσια να δώσει μια εξήγηση.

"Τον καλώ να βγει δημόσια σε έναν διάλογο μαζί μας, για να δούμε πως θα δικαιολογήσει πως όταν προειδοποιήσουμε για την ασφάλεια, απλά εκτόξευε απειλές". Ο κ Γενηδούνιας, έκανε λόγο για ασύστολα ψεύδη και διαρροές αναφορικά με την υγεία του μηχανοδηγού της επιβατικής αμαξοστοιχίας, ενώ σημείωσε με νόημα ότι το βάρος επικοινωνιακά έχει μεταφερθεί στα λάθη και την απειρία του σταθμάρχη, τα μπλάνκο στις βάρδιες και τις ανθρώπινες συμπεριφορές, με πλήρη αποσιώπηση, ότι ακόμη κι αν αυτά είναι έτσι , το δυστύχημα θα είχε αποφευχθεί, αν υπήρχε στοιχειωδώς σύστημα ασφαλείας στην γραμμή και τα τρένα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News