Θρασύβουλος Ευτυχίδης: Ενδείξεις μη αναστρέψιμης ήττας του Ερντογάν

Απόψεις
Θρασύβουλος Ευτυχίδης: Ενδείξεις μη αναστρέψιμης ήττας του Ερντογάν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατά τον κ. Ευτυχίδη, η επικράτηση της ενωμένης αντιπολίτευσης των αντιπάλων του Ερντογάν, σημαίνει ακόμη πιο σκληρές εθνικιστικές θέσεις έναντι της Ελλάδας

Ο διεθνολόγος - αναλυτής και οικονομολόγος , Θρασύβουλος Ευτυχίδης, μιλώντας σήμερα Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4 ανέλυσε γιατί όλες οι ενδείξεις αυτή την ώρα, κοινωνικά, πολιτικά, οικονομικά και δημογραφικά, οδηγούν σε εικόνα μη αναστρέψιμης εκλογικής ήττας του Ερντογάν.

Μάλιστα όπως σημειώνει η επιμονή του για εκλογές στις 14 Μαΐου, δηλαδή με τον παλιό εκλογικό νόμο και όχι τον Ιούνιο με τον νέο, αποδεικνύει και έμμεση παραδοχή της επερχόμενης ήττας, αφού ο παλιός εκλογικός νόμος προμοδοτεί το δεύτερο κόμμα στις εκλογές.

Κατά τον κ. Ευτυχίδη, η οργή και ο θυμός μετά τον καταστρεπτικό σεισμό, αγκαλιάζει αυθόρμητα όλα τα κοινωνικά στρώματα της Τουρκίας με στόχευση την πολιτική καταδίκη του Ερντογάν.

Όμως κατά τον κ. Ευτυχίδη, η επικράτηση της ενωμένης αντιπολίτευσης των αντιπάλων του Ερντογάν, σημαίνει ακόμη πιο σκληρές εθνικιστικές θέσεις έναντι της Ελλάδας και μάλιστα από μια νέα ηγεσία με δυτικόστροφες βλέψεις και ότι συνεπάγεται αυτό ιδίως από την στάση των ΗΠΑ έναντι της .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News