Κώστας Γκαντάτσιος προς σεισμόπληκτους: «Ελέγξετε τους λογαριασμούς σας»

Απόψεις
Κώστας Γκαντάτσιος προς σεισμόπληκτους: «Ελέγξετε τους λογαριασμούς σας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Παράνομη η δέσμευση της κρατικής αρωγής για χρέη προς το Δημόσιο»

Αυξάνονται τα περιστατικά με τις δεσμεύσεις των χρημάτων της κρατικής αρωγής όπως καταγγέλλει ο ίδιος , ενώ σε μία περίπτωση Πιστωτικό Ίδρυμα δεν έκανε δεκτό το ΦΕΚ και σε δεύτερη επικαλέστηκε ότι 30 ημέρες μετά την κατάθεση αν δεν εκταμιευθούν τα χρήματα παύει το ακατάσχετο.

Ο Σύλλογος Σεισμόπληκτων «ΕΛΠΙΔΑ» κι ο πρόεδρος του Κώστας Γκαντάτσιος καλεί τους δικαιούχους, μέσω του 98.4 που ανέδειξε το θέμα, να ελέγξουν τους λογαριασμούς τους, καθώς τα περιστατικά αυξάνονται και προειδοποιεί ότι η προσφυγή στη Δικαιοσύνη αν δεν εφαρμοστεί το ΦΕΚ θα είναι μονόδρομος.

Για παράνομη τακτική εκ μέρους των Πιστωτικών Ιδρυμάτων μιλά κι ο πρώην Πρόεδρος των Φοροτεχνικών και ανήκουστη τη δικαιολογία ότι αν σε διάστημα 30 ημερών από την κατάθεση δεν εκταμιεύσεις τα χρήματα της κρατικής αρωγής πως αυτά μπορούν να δεσμευτούν.  

Την παρέμβαση της Πολιτείας προς Πιστωτικά Ιδρύματα και μάλιστα σήμερα, ζητούν οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, καθώς φέρονται να δεσμεύουν ακόμα και χρήματα της κρατικής αρωγής προς τους σεισμόπληκτους, λόγω οφειλών προς το Δημόσιο, αν και γνωρίζουν ότι με ΦΕΚ τα παραπάνω είναι ακατάσχετα κι αφορολόγητα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News