«Θυμός από την απάντηση Χρήστου Τριαντόπουλου για τους σεισμοπαθείς»

Απόψεις
«Θυμός από την απάντηση Χρήστου Τριαντόπουλου για τους σεισμοπαθείς»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε επτά Υπουργεία παραπέμπει για τις απαντήσεις του Βουλευτές του Ηρακλείου

Ο Συντονιστής Υφυπουργός στο πρωθυπουργό, Αρμόδιος για Θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, απαντώντας στους Βουλευτές Ηρακλείου και σε σειρά προτάσεων τους κυρίως για την απλούστευση των διαδικασιών για τη σύσταση φακέλου, όπως και τη μείωση του ΦΠΑ τους παραπέμπει σε επτά Υπουργεία. Αφορούν στα Υπουργεία: Οικονομικών, Ανάπτυξης, Παιδείας, Εργασίας, Περιβάλλοντος, Εσωτερικών και Υποδομών.

Απογοήτευση και θυμός στο Αρκαλοχώρι με τον πρόεδρο του Συλλόγου Σεισμόπληκτων «Η ΕΛΠΙΔΑ» να μιλά στον 98.4 για «κράτος Παχύδερμο» που ένας δίνει την ευθύνη στον άλλο, δίνουν  μόνο υποσχέσεις, ενώ οι ίδιοι για 2ο Χειμώνα διαβιούν σε τροχόσπιτα, μακριά από τα σπίτια τους.

Διερωτάται πως ο Αρμόδιος Υφυπουργός που κουνούσε το δάκτυλο σε όλους όσους τον αμφισβητούσαν αντιδρά με αυτό τον τρόπο, και πότε υπό τις παρούσες συνθήκες θα πάρει μπρος η «μηχανή», καθώς η κατάθεση 8.000 φακέλων μοιάζει με σενάριο φαντασίας, αφού από τις 1.000 που έχουν εξεταστεί έχουν εγκριθεί μόνο οι πέντε, δεκαέξι μήνες μετά το σεισμό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News