«Μην παραιτηθείτε, αγωνιστείτε για τη Δημόσια Υγεία»

Απόψεις
«Μην παραιτηθείτε, αγωνιστείτε για τη Δημόσια Υγεία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μήνυμα του Σωματείου Εργαζομένων προς τους αναισθησιολόγους με τη σκέψη ότι η παραίτηση μπορεί να βολεύει περισσότερο την Κυβέρνηση

Δυναμικές οι κινητοποιήσεις από σήμερα στο χώρο της υγείας στο Ηράκλειο όσο και στο Ρέθυμνο. 

*Δίωρες στάσεις εργασίας στο ΠΑΓΝΗ και συνάντηση με τους φορείς της πόλης αύριο Τρίτη στο ΕΚΗ από το Σωματείο Εργαζομένων, με στόχο ένα πανηρακλειώτικο συλλαλητήριο την Παρασκευή.  

 *Κρίσιμες οι σημερινές αποφάσεις των αναισθησιολόγων για την παραμονή τους ή όχι στο νοσοκομείο μετά απόφαση του Υπουργού Υγείας να διατηρήσει στη θέση της τη Διοίκηση του νοσοκομείου.

*Έκκληση του Σωματείου δια στόματος του μέλους του γιατρού Βασίλη Κούδα, μέσω του 98.4 ,αντί παραιτήσεων οι συνάδελφοι του να επιλέξουν την παραμονή και τον αγώνα για την ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.

Στους δρόμους για την υγεία υγειονομικό προσωπικό και φορείς στο Ρέθυμνο

Σωματείο Εργαζομένων: «Δεν θέλουμε νοσοκομείο διαμετακομιστικό κέντρο»  

Συγκέντρωση στο Δημαρχείο Ρεθύμνου και Συλλαλητήριο στους κεντρικούς δρόμους της πόλης από υγειονομικούς, φορείς και πολίτες, που εκφράζουν τον προβληματισμό και το φόβο τους για τη συνεχή υποβάθμιση του δημόσιου συστήματος υγείας.  

Ζητούν την κάλυψη των κενών θέσεων στο νοσηλευτικό ίδρυμα, αλλά αξιώνουν και την δημιουργία ενός νέου μεγαλύτερου νοσοκομείου που θα καλύπτει τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής.  

Δεκάδες τα μηνύματα στήριξης της προσπάθειας αυτής από όλη την ΠΕ Ρεθύμνου. 

«Δεν θέλουμε νοσοκομείο διαμετακομιστικό κέντρο» λένε στον 98.4 οι Γιώργος Γεωργακάκης και Γιώργος Τέμπελος , Πρόεδρος και ΓΓ του Σωματείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News