«2η Παγκρήτια ημέρα καριέρας στις Ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης»

Απόψεις
«2η Παγκρήτια ημέρα καριέρας στις Ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σκοπός να φέρει σε άμεση επαφή τα Ξενοδοχεία με όσους επιθυμούν να εργαστούν σε Ξενοδοχειακές μονάδες»

Την ημέρα καριέρας διοργανώνουν ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων και η Περιφέρεια Κρήτης, αναγνωρίζοντας τη σημασία που έχει ο Τουρισμός στην Κρήτη, αλλά και τις μεγάλες δυνατότητες που προσφέρει ο ξενοδοχειακός κλάδος του νησιού στον τομέα της εργασίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Ιανουαρίου από τις 10:00 πμ μέχρι τις 18:00 μμ, σε: Ξενοδοχείο «Ακάλι» στα Χανιά, Ξενοδοχείο «Jo-An Palace» στο Ρέθυμνο και Ξενοδοχείο «Aquila Atlantis» στο Ηράκλειο.

Δικαίωμα συμμετοχής, κατόπιν έγκαιρης αίτησης, έχουν οι εργαζόμενοι με προϋπηρεσία σε ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά και όποιος επιθυμεί να ξεκινήσει μια νέα σταδιοδρομία στο συγκεκριμένο χώρο. Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν επίσης και οι σπουδαστές των Τουριστικών σχολών που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση, όπως λέει στον 98.4 ο Αντιπρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Αλέξανδρος Σωμαράς.

Στην ημέρα καριέρας, θα συμμετέχει μεγάλος αριθμός Διευθυντών ξενοδοχειακών μονάδων, όπως και οι υπεύθυνοι Προσωπικού και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού. Όσοι ενδιαφερόμενοι προσέλθουν, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή μαζί τους και να ενημερωθούν για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας που προσφέρουν τα ξενοδοχεία. Επίσης, όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν για πρώτη φορά στον ξενοδοχειακό χώρο, θα λάβουν πληροφόρηση για το πώς μπορεί κάποιος να ξεκινήσει μια νέα καριέρα στα ξενοδοχεία του νησιού μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News