Αν σκεφτεί κανείς ότι... αυτός ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος, ο ΟΦΗ με 11 παίκτες δε θα φοβάται τίποτα!

Απόψεις
Αν σκεφτεί κανείς ότι... αυτός ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος, ο ΟΦΗ με 11 παίκτες δε θα φοβάται τίποτα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προφανώς και οι "πράσινοι" δεν αποδίδουν το ποδόσφαιρο που παίζει κυρίως η ΑΕΚ, αλλά ούτε και το ποδόσφαιρο που παίζει ο Ολυμπιακός...

Έχοντας δει τα περισσότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος και πριν και μετά από τη διακοπή του Μουντιάλ και επειδή μου αρέσει το καλο ποδόσφαιρο θα γράψω και είμαι ΑΠΟΛΥΤΟΣ πως η διαφορά του Παναθηναϊκού κυρίως από τη 2η ΑΕΚ αλλά και από τον Ολυμπιακό και ενδεχομένως και τον ΠΑΟΚ που άργησε να ξυπνήσει δεν εκφράζει την πραγματικότητα!

Όσο για τον ΟΦΗ, μπράβο του! Έπαιξε χθες με δέκα παίκτες ολόκληρο ματς και δεν μιλάμε απλά για μια αποβολή! Έπαιξε με πάθος αλλά και έξυπνα, ήταν ομάδα και όταν κάποια στιγμή είναι και πιο πλήρης θα πάει...για άλλα!

Από κει και πέρα απευθείας κόκκινη στον Γιοχού δεν υπάρχει κατά τη γνώμη μου, είναι κίτρινη έστω και αν δυστυχώς με τον συγκεκριμένο παίκτη ο ΟΦΗ μέσα στην ενδεκάδα θα είχε ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα !

Μεγαλύτερη ήταν η αμυντική συνοχή μετά την αποβολή του!

Αν σκεφτεί κανείς ότι... αυτός ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος, ο ΟΦΗ με 11 παίκτες και με Βούρο αντί Γιοχού δε θα φοβάται τίποτα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News