Αγώνας «Ironman» από τη Μάνια Μπικώφ

Απόψεις
Αγώνας «Ironman» από τη Μάνια Μπικώφ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στόχος η στήριξη των δομών του Ηρακλείου για τις κακοποιημένες γυναίκες και τα παιδιά τους

Γυναίκα, Μητέρα, Άνθρωπος, η Μάνια Μπικώφ μιλά τον 98.4 για την απόφαση της να στηρίξει με πέντε αγώνες το 2022 και το 2023 τις παραπάνω δομές, στέλνοντας το μήνυμα ότι με πίστη και θέληση μπορεί κάθε κακοποιημένη γυναίκα να βγει από τον εφιάλτη.

Με τον αγώνα τριάθλου (3.800μ κολύμβηση - 180χλμ ποδηλασία - 42,2χλμ τρέξιμο) στο Ισραήλ το Νοέμβριο στήριξε όπως είπε στον 98.4  η Μάνια Μπικώφ τις Δομές Χανίων , ενώ με τον αγώνα του Μαρτίου στη Νότια Αφρική θα στηριχτούν οι Δομές: Ξενώνας κακοποιημένης Γυναίκας, Σπίτι των Αγγέλων και Ξενώνας Δήμου Ηρακλείου.

«Όποια γυναίκα έχει πιάσει έστω και μια φορά το πόμολο της εξώπορτας της απεγνωσμένη, με δάκρυα στα μάτια τρέμοντας από τον φόβο, αλλά δεν το γύρισε ποτέ ν' ανοίξει καθώς δεν είχε που να πάει .. πρέπει να ξέρει... 

Να ξέρει που να πάει ... που να ζητήσει βοήθεια και ΝΑ ΦΥΓΕΙ.. η βία δεν εξαφανίζεται… μονάχα κλιμακώνεται ...να πάρει τα παιδιά της και να απευθυνθεί στη στέγη κακοποιημένων γυναικών στα Χανιά, στο Ηράκλειο ...να μη δειλιάσει. 

Αυτός είναι ο σκοπός αυτού του δικού μου αθλητικού εγχειρήματος, να στηρίξω αυτές τις στέγες καλύπτοντας ανάγκες τους μέσα από τους αγώνες αυτούς και κυρίως να κάνω γνωστές αυτές τις δομές, να βοηθήσω στην ενημέρωση και να ενθαρρύνω κάθε γυναίκα που διστάζει να ζητήσει βοήθεια, να το πράξει» στις αναφορές της.

Η Μάνια Μπικώφ θα βρίσκεται στο Ηράκλειο 8 Δεκεμβρίου στην παρουσίαση του παραπάνω εγχειρήματος στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ΠΕΠΙΣ – Περιφέρεια Κρήτης για την εξάλειψη της βίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News