Μουντιάλ Κατάρ: Η απίστευτη πρόβλεψη του “σύγχρονου Νοστράδαμου”

Απόψεις
Μουντιάλ Κατάρ: Η απίστευτη πρόβλεψη του “σύγχρονου Νοστράδαμου”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι σαν αλατοπίπερο σε κάθε Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, η πρόβλεψη για το ποιά εθνική ομάδα θα σηκώσει την κούπα! Από χταπόδια, ιπποπόταμους, μάντεις και σύγχρονους Νοστράδαμους...

Ποιες χώρες θα πανηγυρίσουν το πέρασμά τους στον τελικό; Η Βραζιλία πάντως δεν θα είναι εκεί, βάση των προβλέψεων Βραζιλιάνου μάγου!

Μήπως θα είναι δύο σε μονομαχία Μέσι – Μπαπέ; Κι αν ναι, ποιος από τους δυο θα σηκώσει τρόπαιο; Η απίστευτη πρόβλεψη του «σύγχρονου Νοστράδαμου» για το ποιος θα φτάσει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ 2022, που έχει ήδη αποφασίσει τις ομάδες που θα φτάσουν στον τελικό!

Ο Athos Salomé είναι ένας 36χρονος που γίνεται παγκοσμίως γνωστός για τις μαντικές του ικανότητες. Ο Βραζιλιάνος έχει κερδίσει το παρατσούκλι του «σύγχρονου Νοστράδαμου» λόγω των πολλαπλών προβλέψεών του για το τι θα συμβεί στο μέλλον.

Μερικές από τις πιο διάσημες προβλέψεις αυτού του «σύγχρονου Νοστράδαμου» ήταν ιστορικά γεγονότα, όπως η άφιξη μιας πανδημίας, όπως αυτή που βίωσε το 2020 με τον COVID-19, ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας και, φυσικά, προέβλεψε τον θάνατο της βασίλισσας της Βρετανίας Ελισάβετ Β' .

Τώρα είναι ξανά στην επικαιρότητα καθώς προφανώς γνωρίζει ποια ομάδα θα κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο «Σύγχρονος Νοστράδαμος» προβλέπει ότι η Βραζιλία δεν θα φτάσει στον τελικό του Μουντιάλ

Ο μάντης έχει ρωτηθεί σε πολλές περιπτώσεις για την έκβαση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ. Ο «σύγχρονος Νοστράδαμος» δεν έχει μείνει σιωπηλός και σε λίγες μόνο μέρες έχει ήδη αναφέρει τις σκέψεις του.

Σύμφωνα με το Athos, οι πέντε ομάδες που θα μπορούσαν να φτάσουν στον τελικό της διοργάνωσης είναι η Αργεντινή, η Βραζιλία, το Βέλγιο, η Γαλλία και η Αγγλία.

Αλλά μόνο οι ομάδες του Λιονέλ Μέσι και του Κιλιάν Μπαπέ θα φτάσουν στον τελικό στις 18 Δεκεμβρίου. Λέει ότι η Γαλλία θα κερδίσει.

Επιπλέον, ο μάντης έχει επίσης προειδοποιήσει ότι λόγω του αυξανόμενου αριθμού θετικών για τον COVID-19, το τουρνουά που διεξάγεται στο Κατάρ θα μπορούσε να υπόκειται σε ορισμένες τροποποιήσεις.

 Πηγές Facebook, Marca.com

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News