Γιώργος Κύρτσος στον 9.84: Σύστημα Μητσοτάκη οι παρακολουθήσεις και μια αποκάλυψη για Μεϊμαράκη

Απόψεις
Γιώργος Κύρτσος στον 9.84: Σύστημα Μητσοτάκη οι παρακολουθήσεις και μια αποκάλυψη για Μεϊμαράκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ευρωβουλευτής, παρότι ο ίδιος ήταν ανάμεσα στους αρχικά 52 που υπέγραψαν για την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας "mea culpa", ωστόσο αρχικά είχε την άποψη να υποστηρίξει τον Βαγγέςλη Μεϊμαράκη

Ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος, μιλώντας σήμερα στον 98.4 με αφορμή το θέμα παρακολούθησης από την ΕΥΠ και με παράνομο λογισμικό που φέρεται να συνέβαινε στα κινητά και σταθερά του τηλέφωνα, έριξε μία πολιτική "βόμβα" , όταν ρωτήθηκε αν τα παράνομα λογισμικά όπως γράφτηκε, μπορεί να είχαν χρησιμοποιηθεί και στις εσωκοιμματικές εκλογές της ΝΔ.  

Όπως είπε, παρότι ο ίδιος ήταν ανάμεσα στους αρχικά 52 που υπέγραψαν για την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας "mea culpa", ωστόσο αρχικά είχε την άποψη να υποστηρίξει τον Βαγγέςλη Μεϊμαράκη.

Όμως παρότι συναντήθηκε μαζί του στις Βρυξέλλες για αυτό , του έδωσε την εντύπωση ότι αν και το λογικό φαβορί, είχε ήδη "παραιτηθεί" , οπότε όπως είπε στράφηκε ο Γιώργος Κύρτσος προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Νομίζω πρόσθεσε πως ο Μειμαράκης ήταν ήδη "παραιτημένος αν και φαβορί, σαν να είχε  μάθει  ότι κάτι συνέβαινε τότε και ήθελε να πάρει αποστάσεις…".  

Ο Γιώργος Κύρτσος , απάντησε επίσης στις αιχμές ότι ανέθεσε νομικά την υπόθεση του στον Γιάννη Ματζουράνη , που είναι και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ όπως είπε, μπορεί ο έλεγχος του κινητού του από τις υπηρεσίες του Ευρωκοινοβουλίου να μην έδειξε τίποτα, όμως στην περίτπωση του κινητά και σταθερά του ίδιου και της οικογένειας του, παρακολουθούνταν τελικά από επισυνδέσεις και παράνομα λογισμικά που χρησιμοποίησε η ΕΥΠ.

Φωτογραφία: instagram

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News