Κ. Αρβανίτης: Στην Ελλάδα οι υποκλοπές έχουν "εγκέφαλο" με ονοματεπώνυμο

Απόψεις
Κ. Αρβανίτης: Στην Ελλάδα οι υποκλοπές έχουν "εγκέφαλο" με ονοματεπώνυμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κ. Αρβανίτης αναφέρθηκε και στην ερώτηση που έχει απευθύνει αρχές Οκτωβρίου στη Κομισιόν, με την οποία θέτει στο κάδρο του ελέγχου για κοινοτικές επιδοτήσεις και όχι μόνο το ΚΕΤΥΑΚ και την λειτουργία μίας δεύτερης ΕΥΠ στις εγκαταστάσεις του, με εμπλοκή όπως αναφέρει στα ζητήματα κυβερνοασφάλειας και του Υπουργείου Ψηφιακής Δικαυβέρνησης του Κυριάκου Πιερακάκη

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ.  Κώστας Αρβανίτης , μιλώντας σήμερα στον 98.4 , υποστήριξε ότι στο θέμα με τα παράνομα λογισμικά είναι ένα ζήτημα που αντιμετωπίζεται σε όλη την Ε.Ε. , όμως  η Ελλάδα έχει την ιδιαιτερότητα εκτός όλων των άλλων , να έχει ως βασικό υπεύθυνο - "εγκέφαλο" των παρακολουθήσεων- υποκλοπών , τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Ο κ. Μητσοτάκης, είπε,  που από την μία έχει την πολιτική ευθύνη με δική του απόφαση της ΕΥΠ και από την άλλη όπως πρόσφατα αποκάλυψε η ερευνητική ομάδα του δημοσιογράφου Τάσου Τέλογλου, η ίδια η ΕΥΠ έχει αγοράσει το παράνομο λογισμικό predator , για λογαριασμό του δημοσίου.

Ο κ. Αρβανίτης αναφέρθηκε και στην ερώτηση που έχει απευθύνει αρχές Οκτωβρίου στη Κομισιόν, με την οποία θέτει στο κάδρο του ελέγχου για κοινοτικές επιδοτήσεις και όχι μόνο το ΚΕΤΥΑΚ και την λειτουργία μίας δεύτερης ΕΥΠ στις εγκαταστάσεις του, με εμπλοκή όπως αναφέρει στα ζητήματα κυβερνοασφάλειας και του Υπουργείου Ψηφιακής Δικαυβέρνησης του Κυριάκου Πιερακάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News