Α. Χατζηστεφάνου: Ο αργός θάνατος Ασάνζ, μήνυμα για την δημοσιογραφία διεθνώς

Απόψεις
Α. Χατζηστεφάνου: Ο αργός θάνατος Ασάνζ, μήνυμα για την δημοσιογραφία διεθνώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι δείχνουν οι εξελίξεις στην Νότιο Αμερική

Ο επικεφαλής του info-war  Άρης Χατζηστεφάνου , μιλώντας στον 98.4 για τον αργό βιολογικό και ψυχολογικό θάνατο  του εκδότη-δημοσιογράφου Τζούλιαν Ασάνζ, σημείωσε με νόημα πως η υπόθεση του ιδίως από τις ΗΠΑ χρησιμοποιείται ως παράδειγμα «εξόντωσης» της ίδιας της αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας.

Ένας άνθρωπος που πρόσφερε τόσα πολλά στην ανθρωπότητα παγκοσμίως πεθαίνει καθημερινά  μέσα σε μια συνωμοσία κρατών, διεθνών οργανώσεων και ΜΜΕ, ως συνέπεια της απόφασης του μαζί με μερικούς ακόμη μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος, να καταδείξουν πως το «σιδερένιο κράτος και οι υπερεθνικές εξουσίες» δεν είναι  ανίκητες.

Ο Άρης Χατζηστεφάνου, μίλησε ακόμη στον 98.4 για τις εξελίξεις στη Νότιο Αμερική, σημειώνοντας ότι η κρίση του ακραίου νεοφιλελευθερισμού στις χώρες αυτές, οδηγεί τους υμνητές του λιγότερου κράτους σε όλο και μεγαλύτερη εξάρτηση και παρουσία του σιδερόφραχτου κράτους και των κρατικών μηχανισμών αστυνομίας και στρατού.

Είναι προφανές κατέληξε, ότι οι ΗΠΑ με την αναβίωση του δόγματος Μονρόε, επαναφέρουν την λογική της «πίσω αυλής» τους για όλη την Νότιο Αμερική.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News