default-image

Ημερίδα για την κρητική διατροφή στον Άγιο Νικόλαο

Κρήτη
Ημερίδα για την κρητική διατροφή στον Άγιο Νικόλαο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ημερίδα με θέμα «Σήματα «Κρήτη», «Κρητική Κουζίνα» και «Κρητικό Μπακάλικο» Εργαλεία συνεργασίας και ανάπτυξης» οργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης, ΠΕ Λασιθίου, και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016, στις 5 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Λασιθίου στον Αγ. Νικόλαο (οδός Ι. Κούνδουρου 17).

Το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:

17:00 - 17:30  Προσέλευση - Έναρξη

17:30 - 18:15  Χαιρετισμοί

• Πελαγία Πετράκη - Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λασιθίου

• Μανόλης Χνάρης - Πρόεδρος Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης

• Μιχάλης Βαμιεδάκης - Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Περιφέρειας Κρήτης

• Θωμάς Χαριτάκης - Πρόεδρος Επιμελητηρίου Λασιθίου

• Μανόλης Βαρκαράκης - Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Λασιθίου

18:15 - 18:30 «Η φιλοσοφία και η διαδικασία πιστοποίησης των προϊόντων και των επιχειρήσεων με το σήμα «Κρήτη» -   Δρ Αλέξανδρος Στεφανάκης Πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ, Παραρτημάτος Κρήτη & Αντιπρόεδρος ΔΣ Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης

18:30 - 18:45 «Σήμα «κρητική κουζίνα», η γαστρονομική κουλτούρα της Κρήτης σε ένα Πρότυπο» - Βίκυ Νταγιαντά,  Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης

18:45 - 19:30  Ερωτήσεις - Συζήτηση - Κλείσιμο ημερίδας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News