default-image

Λινγκουίνι με καπνιστό σολομό

Γυναίκα & παιδί
Λινγκουίνι με καπνιστό σολομό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λιγκουίνι με καπνιστό σολομό μας προτείνει ο Θέμος Ρήγας, μία ιδιαίτερη συνταγή για τους λάτρεις του σολομού. Αυτό που την κάνει ιδιαίτερη είναι η βότκα με το τυρί κρέμα.   

Υλικά:

Βότκα και τυρί κρέμα

4 λίτρα νερό

Αλάτι

Ζωμός λαχανικών

500 γρ. ζυμαρικά

100 γρ. σολομός

2 τεμ. φρέσκο κρεμμύδι

1 σκελ. σκόρδο

Ανθό

Αλάτι, πιπέρι

1 τεμ. αγγούρι

200 γρ. τυρί κρέμα

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Βράζουμε τα ζυμαρικά και παράλληλα σε τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το σκόρδο μόλις ροδίσουν σβήνουμε με την βότκα, προσθέτουμε το αγγούρι ξεφλουδισμένο, κομμένο σε κύβους, προσθέτουμε μία κουταλιά από τον ζωμό που βράζουν τα ζυμαρικά, τον άνηθο ψιλοκομμένο, το τυρί κρέμα και τον σολομό.

Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τα ζυμαρικά κατευθείαν από την κατσαρόλα. "Δίνουμε" μία καλή βράση και σερβίρουμε.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News