default-image

Τα 15 είδη που τρώμε άφοβα...

Τα 15 είδη που τρώμε άφοβα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βομβαρδιζόμαστε καθημερινά με πληροφορίες για επικίνδυνα φυτοφάρμακα. Για παρασιτοκτόνα σε φρούτα και λαχανικά που υποσκάπτουν την υγεία μας, αλλά και την ψυχολογία μας, γιατί πια δεν ξέρει τι να φάει κανείς...

Για όλους όσους έχουμε τέτοιες ανησυχίες υπάρχει η "Καθαρή δεκαπεντάδα". Σε αυτήν περιλαμβάνονται τα φρούτα και τα λαχανικά συμβατικής καλλιέργειας που συγκεντρώνουν τις χαμηλότερες πιθανότητες μόλυνσης από τοξικές ουσίες και σύμφωνα με την αμερικανική ΜΚΟ Environmental Working Group είναι τα εξής:

1. Αβοκάντο

2. Γλυκό καλαμπόκι

3. Ανανάς

4. Λάχανο

5. Κατεψυγμένος αρακάς

6. Κρεμμύδια

7. Σπαράγγια

8. Μάνγκο

9. Παπάγια

10. Ακτινίδιο

11. Μελιτζάνα

12. Πεπόνι χάνεϊντιου

13. Γκρέηπφρουτ

14. Πεπόνι Κανταλούπε

15. Κουνουπίδι

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News