Υλικά:
200 γρ. φέτα, σπασμένη σε κομμάτια
50 ml ξυνόγαλα
1-2 κ.σ. ελαιόλαδο
ξερή ρίγανη
Σε ένα μπολ, αναμειγνύουμε τη φέτα, το ξυνόγαλα, 1-2 κ.σ. ελαιόλαδο, ξερή ρίγανη και πιπέρι. Σερβίρουμε.
Πηγή: akispetretzikis.com
Υλικά:
200 γρ. φέτα, σπασμένη σε κομμάτια
50 ml ξυνόγαλα
1-2 κ.σ. ελαιόλαδο
ξερή ρίγανη
Σε ένα μπολ, αναμειγνύουμε τη φέτα, το ξυνόγαλα, 1-2 κ.σ. ελαιόλαδο, ξερή ρίγανη και πιπέρι. Σερβίρουμε.
Πηγή: akispetretzikis.com