Είναι μια συνταγή εύκολη, νόστιμη, και το κυριότερο... δε χρειάζεται μεγάλη προετοιμασία, μια που γίνονται σε 5 μόλις λεπτά!
*2 κούπες γιαούρτι 2%
*2 αβγά
*1 1/2 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
*1 κούπα τυρί φέτα
*Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε μπόλικο ελαιόλαδο.
Με ένα κουτάλι παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τις ρίχνουμε στο καυτό λάδι.
Αφήνουμε να πάρουν ωραίο χρώμα απ' όλες τις μεριές και τους βγάζουμε τοποθετώντας τους σε χαρτί κουζίνας, για να απορροφήσουν το πολύ λάδι.
Πηγή: imommy.gr