default-image

Τα μυστικά της Αργυρώς για τα τέλεια Πασχαλινά κουλουράκια!

Γυναίκα & παιδί
Τα μυστικά της Αργυρώς για τα τέλεια Πασχαλινά κουλουράκια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες και μη φοβάστε τίποτα. Οι ωραιότερες πασχαλινές γεύσεις θα είναι αυτές στο τραπέζι σας!

-Όλα τα υλικά για τα κουλουράκια και τα τσουρέκια πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.

-Όσο πιο πολύ χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη τόσο πιο αφράτα και τραγανά θα γίνουν τα κουλουράκια και τα μπισκότα μας. Όσο πιο πολύ λιώνει η ζάχαρη πριν μπει σε μια ζύμη τόσο πιο αφράτα γίνονται τα κουλουράκια.

-Όσο πιο απαλά ενσωματώσουμε το αλεύρι στην ζύμη κι όσο λιγότερο την ζυμώνουμε μετά την προσθήκη αλευριού τόσο πιο εύθρυπτα και τραγανά θα γίνουν.

-Αφήνοντας την ζύμη μας να ξεκουραστεί σκεπασμένη μετά από το ζύμωμα, τόσο πιο ωραία θα πλάθονται τα κουλουράκια.

Πηγή: faysbook.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News