default-image

Γρήγορες μανιταρόπιτες

Γυναίκα & παιδί
Γρήγορες μανιταρόπιτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υλικά:

Σφολιάτα 1 φύλλο κομμένο σε τετράγωνα      

Μανιτάρια πλευρώτους 500 γρ.      

Σος βαλσάμικο 3 κουταλιές σούπας      

Παρμεζάνα 100 γρ τριμμένη      

Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας      

Αλάτι - πιπέρι

Εκτέλεση:

Σοτάρουμε τα μανιτάρια σε τηγάνι με το ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσουν, αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με την σος βαλσάμικο. Αφήνουμε να κρυώσουν. Κόβουμε το φύλλο σφολιάτας σε τετράγωνα κομμάτια, τοποθετούμε κάθε κομμάτι σε ταψί που στρώσαμε λαδόκολλα και τα γεμίζουμε με τα μανιτάρια.

Πασπαλίζουμε με την τριμμένη παρμεζάνα, διπλώνουμε λίγο τις γωνίες του φύλλο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 έως 15 λεπτά περίπου μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδίσει η σφολιάτα μας. Σερβίρονται ζεστά.

Πηγή: chefoulis.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News