Υλικά:
Αβγά 4 σε θερμοκρασία δωματίου
Πραλίνα φουντουκιού 1 1/2 ποτήρι
Φαρίνα 1 1/2 ποτήρι κοσκινισμένη κόκκινη
Εκτέλεση:
Σε ένα γυάλινο μπολ χτυπάμε τα αβγά για 3 λεπτά, προσθέτουμε την πραλίνα φουντουκιού και το αλεύρι κοσκινισμένο, τα ανακατεύουμε πολύ καλά να ομογενοποιηθούν και γεμίσουμε τα φορμάκια που θα τα ψήσουμε.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 20 έως 25 λεπτά περίπου. Είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε.
* Αν θέλουμε χτυπάμε σε σαντιγί 250 ml κρέμα γάλακτος μαζί με 1 βανίλια και 1 κουταλάκι γλυκού άχνη ζάχαρη, στολίζουμε κι απολαμβάνουμε.
Πηγή: chefoulis.gr