Υλικά:
1 τεμ. Άισμπεργκ
1 τεμ. μαρούλι σγουρό
8-10 φυλλαράκια ρόκα
1 φλιτζάνι τσαγιού βρασμένο καλαμπόκι
1 φλιτζάνι τσαγιού κρουτόν
50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
Βαλσάμικο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πλένουμε όλες τις σαλάτες πολύ καλά και τις κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια με το χέρι μας. Τα βάζουμε σε μια μεγάλη σαλατιέρα και αλατίζουμε. Προσθέτουμε το καλαμπόκι, το οποίο έχουμε σουρώσει καλά, τα κρουτόν (είτε με γεύση σκόρδο είτε φυσική γεύση), λίγο ελαιόλαδο, το βαλσάμικο και στο τέλος πασπαλίζουμε με την τριμμένη παρμεζάνα.
Πηγή: chefoulis.gr