default-image

Πως ένας σπάνιος αστακός γλύτωσε το... τσουκάλι

Πως ένας σπάνιος αστακός γλύτωσε το... τσουκάλι

Είναι εξαιρετικά σπάνιος και το χαρακτηριστικό αυτό τον έσωσε από το μάγειρα. Ένας πορτοκαλί αστακός απέφυγε έτσι να αποτελέσει το γεύμα ή το μενού κάποιου καλοφαγά, καθώς ο εστιάτορας που τον έχει στο μαγαζί του στη Φλόριντα αποφάσισε να του χαρίσει τη ζωή και να τον εκθέσει ως αξιοθέατο.

Αν και απόφαση για να είμαστε ακριβείς ελήφθη χάρις την επιθυμία του γιου του που νόμιζε ότι κάποιος είχε κάνει πλάκα και τους έστειλε έναν μαγειρεμένο - λόγω χρώματος - αστακό αντί για ζωντανό!

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με θαλάσσιους βιολόγους μόλις ένας στα δέκα εκατομμύρια αστακούς γεννιέται με πορτοκαλί χρώμα!  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News