Δεκαέξι χρόνια μετά την μεγάλη τιμή που επιφυλάχτηκε στον πατέρα του να τροφοδοτεί το Μέγαρο των Ιλισίων και τον τότε ένοικο του Ζακ Σιράκ, με μπαγκέτες, ο γιος ενός βραβευμένου φουρνάρη του Παρισιού 16 χρόνια μετά ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του έχοντας το ίδιο προνόμιο. Να πηγαίνει στο τραπέζι του Φρανσουά Ολάντ φρέσκο ψωμί.
Ο Άντονι Τειξέρα πήρε τον τίτλο του καλύτερου κατασκευαστή μπαγκέτας στην Γαλλική πρωτεύουσα νικώντας κατά κράτος εκατοντάδες άλλους ανταγωνιστές του. Η αναγνώριση συνοδεύεται από ένα χρηματικό έπαθλο 4000 ευρώ και βεβαίως από δημοτικότητα που του χαρίζει όχι μόνο ο Γαλλικός αλλά και ο διεθνής τύπος.
Όσο για τον ίδιο τον φουρνάρη δηλώνει ότι είναι υπερήφανος που οι σκληροί κόποι χρόνων ανταμείφτηκαν. Αξιοσημείωτη λεπτομέρεια: Οι μπαγκέτες που διαγωνίστηκαν δεν έπρεπε να είναι μόνο γευστικές και τραγανές αλλά επίσης στο σωστό μήκος, πάχος και βάρος.