«Βγήκαν» τα όπλα στον Μυλοπόταμο – Στο Νοσοκομείο άνδρας

Ρέθυμνο
«Βγήκαν» τα όπλα στον Μυλοπόταμο – Στο Νοσοκομείο άνδρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επεισόδιο με πυροβολισμό στον Μυλοπόταμο κινητοποίησε την Αστυνομία, νωρίς το βράδυ της Τρίτης

Σύμφωνα με πληροφορίες συμπλοκή είχε σαν αποτέλεσμα τον πυροβολισμό 53χρονου από τα Ζωνιανά και τον τραυματισμό από ξυλοδαρμό του αδερφού του. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 53χρονος άνδρας, φέρει τραύμα στο ύψος της λεκάνης.

Μάλιστα, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων με ΙΧ αυτοκίνητο, όπου του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και από εκεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το επεισόδιο έλαβε χώρα στην ευρύτερη περιοχή των Ζωνιανών, όπου εμπλέκονται περισσότερα από δύο άτομα. Μάλιστα προηγήθηκε καβγάς και ξύλο μεταξύ των ατόμων.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δύο οικογένειες από τα Ζωνιανά, εμπλέκονται στο επεισόδιο, που έλαβε χώρα λίγο έξω από το χωριό, στο δρόμο προς την Αξό. Ειδικότερα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες η μία οικογένεια συνάντησε τον αδελφό του θύματος του 53χρονου τραυματία.

Είχαν κάποιες διαφορές, λογόφεραν και άναψαν τα αίματα, με αποτέλεσμα να ξυλοκοπήσουν άγρια τον αδελφό του 53χρονου άνδρα, όπου μάλιστα, του κατάφεραν χτυπήματα στο κεφάλι. Όταν επέστρεψαν στο χωριό, ο 53χρονος ζήτησε το λόγο από αυτούς, που χτύπησαν τον αδεφό του και τότε τον πυροβόλησαν.

Οι πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι ο νεαρός άνδρας που δέχτηκε τα χτυπήματα πήγε στο Κέντρο Υγείας, όπου του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο νεαρός άνδρας που πυροβόλησε έχει τραπεί σε φυγή και αναζητείται από την αστυνομία. 

Αστυνομικές δυνάμεις «έζωσαν» την περιοχή, ενώ έσπευσαν δυνάμεις και από το Ρέθυμνο για να ερευνήσουν τις συνθήκες του τραυματισμού του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News