Εργαζόμενος σε πλοίο της γραμμής ο 48χρονος με κορωνοϊό από το Ρέθυμνο

Κρήτη
Εργαζόμενος σε πλοίο της γραμμής ο 48χρονος με κορωνοϊό από το Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εργαζόμενος σε πλοίο της γραμμής που συνδέει την Κρήτη με τον  Πειραιά είναι ο 48χρονος που νοσηλεύεται με κορωνοϊό στην ειδική μονάδα του Γενικού νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε στον αέρα της εκπομπής «Ώρα αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV, με τον δημοσιογράφο Μάνο Δασκαλάκη, ο διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας  του Γ.Ν Ρεθύμνου Χαράλαμπος Μαρκάκης.

 Το δεδομένο αυτό που προέκυψε τις τελευταίας ώρες αλλάζει το σκηνικό και την πορεία της ιχνηλάτησης  των επαφών του 48χρονου.

Αρχικά ο ίδιος δήλωνε ότι δεν είχε ταξιδέψει πρόσφατα αλλά η επαγγελματική του ιδιότητα είναι αυτή που αλλάζει την κατεύθυνση της έρευνας γύρω από τις επαφές του και την πιθανή αφετηρία του ιού.

Την ίδια στιγμή έχει σημάνει συναγερμός στη ναυτιλιακή εταιρία που εργαζόταν ο 48χρονος. Οι επιστήμονες μέχρι εμφανίζονται καθησυχαστικοί, καθώς ο άνδρας ήταν 7 ημέρες εκτός εργασίας. Παραμένουν όμως επιφυλακτικοί για τη συνέχεια. 

Πληροφορίες αναφέρουν οτι οι ναυτιλιακές εταιρείες που δραστηριοπούνται στην Κρήτη, έχουν ήδη προχωρήσει σε απολύμανση όλων των πλοίων.

Ο 48χρονος, που ζει στο χωριό Κούφη Ρεθύμνου,  μεταφέρθηκε με βαριά πνευμονία στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση, στον ειδικό θάλαμο του νοσοκομείου.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News