default-image

Έριξε μπαλοθιές σε ταβέρνα και κατέληξε στο τμήμα

Κρήτη
Έριξε μπαλοθιές σε ταβέρνα και κατέληξε στο τμήμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έπεσαν άσκοποι πυροβολισμοί και ενώ διασκέδαζε με την παρέα του

Η βραδινή διασκέδαση του βγήκε ξινή αφού η κίνηση του να ρίξει μπαλοθιές σε ταβέρνα του Περάματος, όπου και βρισκόταν με την παρέα του, τον έβαλε σε μπελάδες, ανήμερα του εορτασμού της 25ης Μαρτίου.

Ο λόγος για έναν 28χρονο που τελικά συνελήφθη, έπειτα από καταγγελία που έγινε για ρίψη άσκοπων πυροβολισμών, στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου.

Προηγήθηκε τηλεφωνική καταγγελία η οποία και κινητοποίησε τους αστυνομικούς του Α.Τ Μυλοποτάμου. Ξεκίνησαν αμέσως έρευνες όπου και λίγες ώρες αργότερα και σε έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε πάνω του το όπλο το οποίο  κατασχέθηκε, όπως επίσης βρέθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο και κατασχέθηκαν οι κάλυκες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυλοποτάμου, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Αναλυτικά το δελτίο της αστυνομίας:

Συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς, στο Ρέθυμνο

Συνελήφθη χθες (25.03.2019) μεταμεσονύχτιες ώρες σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου 28χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 25.03.2019 σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, ο 28χρονος ευρισκόμενος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος προέβη στη ρίψη άσκοπων πυροβολισμών. Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας συνελήφθη (ο 28χρονος) στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε το εν λόγω όπλο ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κάλυκες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News