iphone app
android app
iphone app android app
Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ


Τι θα φάμε σήμερα


Α
1 φλιτζάνι αλεύρι ολικής άλεσης
1/2 του φλιτζανιού ξερή βρώμη (Quaker)
½ κ.γ. baking soda
½ κ.γ. αλάτι
1/2 του φλιτζανιού βούτυρο (ελαφρώς λειωμένο να είναι μαλακό)
1/2 του φλιτζανιού φυτικό λάδι
1/3 του φλιτζανιού ζάχαρη
1/3 του φλιτζανιού μαύρη ζάχαρη
1 μεγάλο αβγό
1 βανίλια
1 φλιτζάνι νιφάδες/σταγόνες σοκολάτας

Β

Τρίψε τη βρώμη σε ένα μπλέντερ να γίνει πούδρα. Πρόσθεσε τη στο αλεύρι με την baking soda και το αλάτι. Προθέρμανε το φούρνο στους 180. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε με ένα μίξερ το βούτυρο, προσθέτοντας το λάδι, τη ζάχαρη (μαύρη και λευκή), το αυγό και τη βανίλια. Συνέχισε μέχρι το μείγμα να γίνει κρεμώδες και μαλακό. Συνέχισε προσθέτοντας το αλεύρι με τη βρώμη και το baiking soda, χτυπώντας στο μίξερ σε χαμηλή σκάλα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Στο τέλος πρόσθεσε τις σταγόνες σοκολάτας. Σε αντικολλητικό χαρτί (λαδόκολλα) κάνε με ένα κουτάλι στρογγυλά μπισκότα αφήνοντας μερικά εκατοστά απόσταση μεταξύ τους. Ψήσε ένα ταψί τη φορά για περίπου 15 λεπτά και άφησε να κρυώσουν 2-3 λεπτά πριν τα βγάλεις από το ταψί.

Κοινοποιήστε

  Εκτύπωση