iphone app
android app
iphone app android app
Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ


Α

6 μικρά κόκκινα κρεμμυδάκια
4 σκελίδες σκόρδο
4 κλωναράκια δενδρολίβανο
50 γρ. βούτυρο
1 αρκετά μεγάλο κουνέλι
1 ποτήρι λευκό ξερό κρασί
1 ποτήρι νερό
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Β

Καθάρισε τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο και κράτησέ τα ολόκληρα. Κόψε τα φυλλαράκια από το δεντρολίβανο. Λειώσε το βούτυρο σε μια μεγάλη κατσαρόλα και πρόσθεσε τις μερίδες του κουνελιού να σοταριστούν. Αφού πάρει χρώμα πρόσθεσε το κρασί και το νερό και αλατοπιπέρωσε. Στη συνέχεια πρόσθεσε τα φυλλαράκια δεντρολίβανο, το κρεμμύδι, το σκόρδο και σκέπασε την κατσαρόλα. Άφησε το φαγητό να ψηθεί για μία ώρα γυρίζοντας τα κομμάτια με το κρέας. Σέρβιρε το κουνέλι όπως είναι ζεστό από την κατσαρόλα.

Κοινοποιήστε

  Εκτύπωση