iphone app
android app
iphone app android app
Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ


Τι θα φάμε σήμερα

Α
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
8-10 μανιτάρια
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. ταμάρι (βιολογική σος σόγιας που θα βρεις στα ράφια του σούπερ-μάρκετ)
Πάπρικα
Αλάτι/πιπέρι
2 κ.σ. αλεύρι
1 φλιτζάνι ζωμό λαχανικών
1 1/2 φλιτζάνι γάλα καρύδας ή αμυγδάλου

Β
Σε μέτρια φωτιά σόταρε τα κρεμμύδια με τα μανιτάρια σε ελαιόλαδο που καίει. Άσε τα υλικά σου μέχρι το κρεμμύδι να γίνει διάφανο. Πρόσθεσε το ταμάρι, την πάπρικα, το αλατοπίπερο και συνέχισε να σοτάρεις για 5 λεπτά ακόμη. Ρίξε σιγά, σιγά το αλεύρι και ανακάτευε συνεχώς, ενώ παράλληλα πρόσθεσε λίγο, λίγο και το ζωμό λαχανικών. Μισό φλιτζάνι τη φορά. Ανακάτεψε μέχρι να δέσει η σούπα σου και πρόσθεσε το γάλα. Άφησε για 10 λεπτά ακόμη και σέρβιρε.

Κοινοποιήστε

  Εκτύπωση