iphone app
android app
iphone app android app
Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ


Τι θα φάμε σήμερα


Α

2 ντομάτες
1 αγγούρι
1 κρεμμυδάκι φρέσκο
5 σπόρους κόλιαντρο
1 πίτα για σουβλάκι ψημένη
1 κουτ. σούπας πάστα ελιάς
4 κουτ. σούπας βινεγκρέτ φέτας
Για τη βινεγκρέτ
1/4 φλιτζανιού γάλα εβαπορέ
3 κουτ. σούπας ξίδι κόκκινο
2 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
Λίγο σκόρδο
1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
100 γρ. φέτα
1/4 φλιτζανιού παρμεζάνα

Β
Xτυπάμε στο μίξερ το γάλα, το ξίδι και το χυμό λεμονιού. Mόλις δέσει, ρίχνουμε λίγο-λίγο το ελαιόλαδο και την παρμεζάνα και χτυπάμε μέχρι να ενωθούν καλά. Τέλος, προσθέτουμε τη φέτα και χτυπάμε στο μίξερ μέχρι να λιώσει. Tο μείγμα αυτό μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο μέχρι και 4 ημέρες. Kόβουμε όλα τα υλικά της σαλάτας σε βαθύ μπολ, προσθέτουμε την ψητή πίτα σε κομμάτια και περιχύνουμε με τη βινεγκρέτ φέτας.

Κοινοποιήστε

  Εκτύπωση