iphone app
android app
iphone app android app
Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου 2016
ΚΡΗΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΓΑΜΟΠΙΛΑΦΟ

Ημερίδα για την κρητική διατροφή στον Άγιο Νικόλαο


Ημερομηνία δημοσίευσης:
Τελευταία ενημέρωση:

Ημερίδα με θέμα «Σήματα «Κρήτη», «Κρητική Κουζίνα» και «Κρητικό Μπακάλικο» Εργαλεία συνεργασίας και ανάπτυξης» οργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης, ΠΕ Λασιθίου, και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016, στις 5 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Λασιθίου στον Αγ. Νικόλαο (οδός Ι. Κούνδουρου 17).

Το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:

17:00 - 17:30  Προσέλευση - Έναρξη

17:30 - 18:15  Χαιρετισμοί

• Πελαγία Πετράκη - Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λασιθίου

• Μανόλης Χνάρης - Πρόεδρος Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης

• Μιχάλης Βαμιεδάκης - Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Περιφέρειας Κρήτης

• Θωμάς Χαριτάκης - Πρόεδρος Επιμελητηρίου Λασιθίου

• Μανόλης Βαρκαράκης - Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Λασιθίου

18:15 - 18:30 «Η φιλοσοφία και η διαδικασία πιστοποίησης των προϊόντων και των επιχειρήσεων με το σήμα «Κρήτη» -   Δρ Αλέξανδρος Στεφανάκης Πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ, Παραρτημάτος Κρήτη & Αντιπρόεδρος ΔΣ Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης

18:30 - 18:45 «Σήμα «κρητική κουζίνα», η γαστρονομική κουλτούρα της Κρήτης σε ένα Πρότυπο» - Βίκυ Νταγιαντά,  Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης

18:45 - 19:30  Ερωτήσεις - Συζήτηση - Κλείσιμο ημερίδας

Κοινοποιήστε

  Εκτύπωση