iphone app
android app
iphone app android app
Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017
ΝΟΚΙ - ΣΥΝΤΑΓΗ

Νιόκι καπρέζε από τον Θέμο Ρήγα


Ημερομηνία δημοσίευσης:
Τελευταία ενημέρωση:

Νιόκι με ντοματίνια και τυρί μοτσαρέλα μας προτείνει ο Θέμος Ρήγας. Ένα ιδιαίτερο και πολύ νόστιμο ζυμαρικό από πατάτα, το οποίο μαγειρεύεται εύκολα και τρώγεται γρήγορα, αφού είναι πεντανόστημο.

Υλικά:

1 κγρ νερό

Αλάτι

Ζωμό κοτόπουλο (προαιρετικά)

500 γρ. Νιόκι

2 Σκελίδες σκόρδο

50 γρ. βούτυρο

Φρέσκο βασιλικό

200 Ντοματίνια

200 γρ. μοτσαρέλα

Αλάτι, πιπέρι, καπνιστή πάπρικα

Βαλσάμικο ξύδι

Εκτέλεση:

Βράζουμε τα Νιόκι στο νερό με τον ζωμό για δύο μόνο λεπτά.

Τα σουρώνουμε και τα βάζουμε σε τηγάνι, προσθέτουμε το βούτυρο και το σκόρδο και τσιγαρίζουμε μόλις ροδίσουν, προσθέτουμε μοτσαρέλα, ντοματίνια, βαλσάμικο και τέλος καπνιστή πάπρικα και βασιλικό.

Σερβίρουμε αμέσως.

Κοινοποιήστε

  Εκτύπωση