iphone app
android app
iphone app android app
Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017
ΓΙΑΟΥΡΤΟΓΛΥΚΟ

Δροσερό, καλοκαιρινό γιαουρτογλυκό


Υλικά:

Μπισκότα πτι- μπερ 1 πακέτο      

Γιαούρτι στραγγιστό 500 γρ      

Γάλα 1 κούπα

Ζάχαρη 100 γρ      

Κορν φλαουρ 5 κουταλιές της σούπας


Εκτέλεση:

Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τα μπισκότα σε μια κατσαρόλα και ανακατεύουμε με τον αυγοδάρτη μέχρι να βράσει η κρέμα. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα στη φωτιά για 2 λεπτά ακόμα. Στρώνουμε σε ένα μεσαίο ταψί τα μπισκότα.

Αδειάζουμε από πάνω τη ζεστή γιαουρτόκρεμα και απλώνουμε ομοιόμορφα. Σπάμε όσα μπισκότα έχουν περισσέψει και τα πασπαλίζουμε επάνω στην κρέμα. Βάζουμε στο ψυγείο, αφού κρυώσει καλά, χαράζουμε με οδηγό τη βάση των μπισκότων και σερβίρουμε σκέτα ή με κάποια μαρμελάδα.

Πηγή: chefoulis.gr

Κοινοποιήστε

  Εκτύπωση