iphone app
android app
iphone app android app
Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017
ΑΒΟΚΑΝΤΟ

Τα 15 είδη που τρώμε άφοβα...


Βομβαρδιζόμαστε καθημερινά με πληροφορίες για επικίνδυνα φυτοφάρμακα. Για παρασιτοκτόνα σε φρούτα και λαχανικά που υποσκάπτουν την υγεία μας, αλλά και την ψυχολογία μας, γιατί πια δεν ξέρει τι να φάει κανείς...

Για όλους όσους έχουμε τέτοιες ανησυχίες υπάρχει η "Καθαρή δεκαπεντάδα". Σε αυτήν περιλαμβάνονται τα φρούτα και τα λαχανικά συμβατικής καλλιέργειας που συγκεντρώνουν τις χαμηλότερες πιθανότητες μόλυνσης από τοξικές ουσίες και σύμφωνα με την αμερικανική ΜΚΟ Environmental Working Group είναι τα εξής:

1. Αβοκάντο

2. Γλυκό καλαμπόκι

3. Ανανάς

4. Λάχανο

5. Κατεψυγμένος αρακάς

6. Κρεμμύδια

7. Σπαράγγια

8. Μάνγκο

9. Παπάγια

10. Ακτινίδιο

11. Μελιτζάνα

12. Πεπόνι χάνεϊντιου

13. Γκρέηπφρουτ

14. Πεπόνι Κανταλούπε

15. Κουνουπίδι

Κοινοποιήστε

  Εκτύπωση