iphone app
android app
iphone app android app
Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017
ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΤΣΟΥΡΕΚΑΚΙΑ

Πασχαλινά τσουρέκια από το Θέμο


Ημερομηνία δημοσίευσης:
Τελευταία ενημέρωση:

Ο Θέμος Ρήγας σας προτείνει την πιο εύκολη και γευστική συνταγή για τα Πασχαλινά σας τσουρεκάκια.

Υλικά:

450 γρ. βούτυρο γάλακτος

175 γρ. βούτυρο αγελαδινό 82%

250 γρ. αβγά

500 γρ. ζάχαρη

1.225 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 κουταλιά του γλυκού μπέκιν

1 κουταλιά του γλυκού βανίλια

Εκτέλεση:

Σε κάδο του μίξερ χτυπάμε καλά τα βούτυρα και τη ζάχαρη μέχρι να διογκωθούν ελαφριά, στη συνέχεια προσθέτουμε τα αβγά σιγά-σιγά και στο τέλος το αλεύρι ανακατεμένο με το μπέικιν και τη βανίλια.

Τα πλάθουμε με τα χέρια μας στο σχήμα που θέλουμε τα αλείφουμε με αβγό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160° για 15 λεπτά περίπου.  

Το μυστικό της συνταγής είναι να χτυπήσουμε για αρκετή ώρα το βούτυρο στο μίξερ να αφρατέψει, μαζί με τη ζάχαρη.

Δοκιμάστε τη συνταγή να μυρίσει το σπίτι Πάσχα!

Κοινοποιήστε

  Εκτύπωση