iphone app
android app
iphone app android app
Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΥΝΤΑΓΗ
Πηγή: dailycious.gr

Μοσχάρι Κοκκινιστό με Κουνουπίδι


Υλικά (για 5-6 άτομα):

1 κιλό μοσχάρι για τας κεμπάπ (από σπαλομίτα ή χτένι σπάλας ή ελιά μαζί με το κόκκαλο) κομμένο σε κύβους των 4 εκ.),

1 μεγάλο κρεμμύδι (ψιλοκομμένο),

2 κ.σ. ελαιόλαδο,

1 μικρό κουνουπίδι (κρατώ μόνο τα μπουκέτα του κι αφαιρώ το κοτσάνι),

2 δαφνόφυλλα,

4 αλεσμένες ντομάτες,

ελάχιστη ζάχαρη (αν οι ντομάτες είναι εκτός εποχής),

αλατοπίπερο,

λίγη τριμμένη παρμεζάνα (προαιρετικά),

πιπέρι καγιέν (προαιρετικά).


Εκτέλεση:

Γυρνάω σε μία κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά (7/9)το κρέας μέχρι να πάρει χρώμα αφού προηγουμένως το έχω αλατοπιπερώσει. Το αφαιρώ και το κρατάω στην άκρη. Κατόπιν γυρνάω το κρεμμύδι ωσότου μαλακώσει κι αυτό και πάρει λίγο χρώμα πάντα σε δυνατή φωτιά (7/9).

Πηγή: dailycious.gr

Κοινοποιήστε

  Εκτύπωση