iphone app
android app
iphone app android app
Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017
Μοσχάρι, κρέμα γάλακτος

Μοσχάρι με κρέμα γάλακτος


Ημερομηνία δημοσίευσης:
Τελευταία ενημέρωση:

Υλικά

- 1 κιλό μοσχαράκι

- 1 κουτί κρέμα γάλακτος

- 1 κουτί μανιτάρια ολόκληρα ή κομμένα

- Ελαιόλαδο

- Κρεμμύδι για το τσιγάρισμα

- Σκόρδο

- Αλάτι

- Πιπέρι


Εκτέλεση

Βράζουμε το μοσχαρίσιο κρέας σε δυνατή φωτιά για 20 λεπτά περίπου.

Σε μια άλλη κατσαρόλα βράζουμε λίγο τα μανιτάρια.

Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια και το μεταφέρουμε σε μια κατσαρόλα όπου το τσιγαρίζουμε με λίγο λάδι, προσθέτοντας το κρεμμύδι και τα μανιτάρια, για να τσιγαριστούν και αυτά.

Μόλις τσιγαριστούν, προσθέτουμε δύο ποτήρια νερό και αφήνουμε το κρέας να βράσει για 35 λεπτά.

Στο χρόνο αυτό, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε και αφήνουμε να σιγοβράσει άλλα 2 λεπτά για να δέσει η σάλτσα.

Πηγή: newsbeast. gr

Κοινοποιήστε

  Εκτύπωση