iphone app
android app
iphone app android app
Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016
ΣΥΝΤΑΓΗ

Ελιόψωμο


Ημερομηνία δημοσίευσης:
Τελευταία ενημέρωση:

Υλικά:

1 κιλό αλεύρι (μισό σκληρό, μισό μαλακό κατά προτίμηση)

2 ½ ποτήρια του νερού χυμό από φρέσκα πορτοκάλια

2 ½ ποτήρια του νερού, νερό

2 φακελάκια μπέικιν πάουντερ

Λίγο αλάτι

1 κουταλάκι του γλυκού σόδα διαλυμένη σε λίγο χυμό λεμονιού

1 πιάτο της σούπας γεμάτο ελιές μαύρες (όχι ξυδάτες) καθαρισμένες από κουκούτσια και τεμαχισμένες σε 4-5 κομματάκια


Εκτέλεση:

Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για μία ώρα περίπου.

Πηγή: monastiriaka.gr

Κοινοποιήστε

  Εκτύπωση