iphone app
android app
iphone app android app
Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017
SYNTAGH

Γλυκό γιαουρτιού με ροδάκινα


Ημερομηνία δημοσίευσης:
Τελευταία ενημέρωση:

Υλικά:

Γιαούρτι 800 γρ.

Κομπόστα ροδάκινο 1 κουτί ή φρούτα της αρεσκείας μας      

Ζελέ 2 φακελάκια ίδια γεύση με το φρούτο      

Νερό 2 ποτήρια του νερού      

Εκτέλεση:

Σε μπολ βάζουμε το στραγγισμένο γιαούρτι. Ψιλοκόβουμε τα φρούτα από την κομπόστα και κρατάμε το ζουμί. Διαλύουμε τον ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, μόνο που βάζουμε 2 ποτήρια νερό συν 1 ποτήρι με το ζουμί της κομπόστας.

Το προσθέτουμε στο γιαούρτι, τα ανακατεύουμε όλα μαζί , φρούτα, γιαούρτι και ζελέ κι αδειάζουμε το μείγμα σε μία φόρμα, πυρέξ ή σε μπολ. Το τοποθετούμε στο ψυγείο να κρυώσει και να πήξει. Έτοιμο να το σερβίρουμε μετά από το γεύμα μας, να μας δροσίσει.

* Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εκτός από ροδάκινο, ανανά, βερίκοκο κι άλλα φρούτα της αρεσκείας μας.

Πηγή: chefoulis.gr

Κοινοποιήστε

  Εκτύπωση