iphone app
android app
iphone app android app
Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017
ΣΥΝΤΑΓΗ

Πατάτες γεμιστές με γιαούρτι και γαλοπούλα


Υλικά:Για 2-4 άτομα

4 πατάτες μεγάλες

6 φέτες γαλοπούλα κομμένες σε λωρίδες

100 γραμμάρια κασέρι σε φλούδες

150 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό άπαχο

2 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα

1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα

2 κουταλάκι του γλυκού σχοινόπρασο ψιλοκομμένο

πιπέρι φρεσκοτριμμένο


Εκτέλεση

Πλένουμε τις πατάτες. Στη συνέχεια, την τρυπάμε με ένα πιρούνι και τις βάζουμε στο φούρνο να ψηθεί για περίπου 30 λεπτά καλά η φλούδα.

Σε ένα μπολ βάζουμε τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα, το πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά.

Έτσι, φτιάχνουμε μια σως.

Μόλις ψηθεί η πατάτα, την κόβουμε στη μέση και απλώνουμε πάνω σε κάθε κομμάτι τη σος.

Πάνω από τη σος βάζουμε μια φέτα γαλοπούλα και μια φλούδα κασέρι.

Γαρνίρουμε με κάππαρη και πασπαλίζουμε με το ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.

Απαιτούμενος χρόνος: 35 λεπτά

Πηγή: sintagi.gr

Κοινοποιήστε

  Εκτύπωση